Våra servicetjänster

Vi har idag en modern verkstad där vi kan utföra en mängd olika uppdrag. Den är utrustad med en 10 tons travers. Vi utför reparationer och service på alla typer av maskiner. Exempel på uppdrag: Reparationssvetsning av skopor och redskap. Reparationer och renoveringar av undervagnar och gräv-, schakt-, aggregat på grävmaskiner och bandschaktare. Nymontering och reparationer av rototilt och andra redskap såsom hydraulhammare. Montering och service på alkolås och dieselvärmare. Reparationer av dieselmotorer, hydraulpumpar mm. Vi utför även uppdrag i fält. Till detta har vi 3 stycken fräscha och välutrustade servicebilar. Vårt geografiska täckningsområde är normalt Stockholm och Uppsala län men vi gör även uppdrag från Gävle i norr till Nyköping i Söder och bort mot Västeråsområdet.

Vi har dessutom en modern tvätthall som uppfyller alla miljökrav. Där kan vi tvätta fordon upp till 15 m längd. Där kan vår erfarna tvätt- och rekond-kille ta hand om din lastbil eller maskin. Vi kan även erbjuda hyttrekond ute i fält.

I direkt anslutning till verkstaden ligger även vår nya slangverkstad där vi erbjuder hela Hydroscands sortiment varav mycket har vi direkt på hyllan. Där kan vi tillverka hydraulslangar upp till 1” storlek samt erbjuda oljor, smörjmedel och andra förbrukningsartiklar till försäljning.

Sedan 1 jan 2015 är Arema servicepartner åt Scantruck AB som är officiell återförsäljare för Manitou i Sverige.