Lediga tjänster

Maskinmekaniker till Arema Rental AB i Rosersberg

Presentation
Är du den som vill ha ett intressant och utmanande arbete i ett företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten. Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare där trivselfaktorn är hög. Som mekaniker hos oss har du ett omväxlande arbete med både frihet och ansvar och för en person med mycket driv finns goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter
Som mekaniker hos oss kommer du att utföra service, reparationer och rekonditionering på våra maskiner. Du utför även löpande leverans- och returkontroller med tillhörande åtgärder. Maskintyperna som vi har är grävmaskiner, hjullastare, dumprar, teleskoplastare, vältar och mycket annat. I vår slangverkstad kommer du även vid behov tillverka hydraulslang. Arbetena sker mestadels i verkstad men även ute i fält. Dina arbetsuppgifter rapporterar du dagligen in via PC eller via mobilapp.

Utbildning/erfarenhet
Vi vill att du har minst 1–2 års erfarenhet av arbete med entreprenadmaskiner. Du har förmodligen gått en fordonsteknisk utbildning tidigare och gillar att skruva med maskiner eller andra fordon. Du gillar även ordning och reda och du uttrycker dig tydligt på svenska i tal och skrift och har inga problem med att leverera utsatta mål och hålla tider. Vi söker dig som är serviceminded och har god samarbetsförmåga. Du har ett genuint intresse för människor och du har ett gott öga för kvalité. Förutom grundläggande kunskaper inom maskinteknik är det till fördel om du även har kunskaper inom fordonsel och svets och smide. Krav på körkort lägst klass B. BE kort, truckkort och maskinförarbevis är meriterande.

Företagsbeskrivning
Arema Rental AB är grundat 2001 och är ett av de främsta uthyrningsbolagen när det gäller uthyrning av större entreprenadmaskiner utan förare. Vi har idag ett 70-tal maskiner i viktklasserna 1–40 ton. Vi är en liten men drivande organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. Idag är vi 9 anställda men vi har mycket tydliga tillväxtplaner. Vi ligger belägna i fräscha lokaler i Rosersbergs industriområde. Där finns kontor och verkstad med tvätthall samt slangverkstad. Arema Rental har kollektivavtal med IF Metall och är medlem i Motorbranschens arbetsgivarförbund (MAF) och i branschorganisationen Hyres-kedjan. Vi har även företagshälsovård och sjukvårdsförsäkring för alla anställda.

Ansökan
Sista ansökningsdag 18 maj 2018. Rekrytering sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in er anmälan så snart som möjligt.
Ansökan sker genom att du skickar ditt CV märkt ”Mekaniker” till:

Arema Rental AB
Box 4016
195 04 Rosersberg
alternativt med e-post till: nyttjobb@arema.se

Placeringsort
Järngatan 10, Rosersberg

Arbetstider
Måndag-fredag 7:00–16:00

Kontaktperson
Anders Hedlöf, VD och Servicechef
08-600 70 71, anders.hedlof@arema.se