Välkommen till oss.
Dina maskinbehov är vår mission.

Behöver du hyra eller köpa maskiner till ett nytt uppdrag, eller behöver du ersätta en trasig maskin. Vi på Arema Rental kan hjälpa dig att finna den bästa lösningen just för dig. Hos oss kan du hyra nyare maskiner i storlekarna 1 – 35 ton. Vi har hjullastare, grävmaskiner, hjulgrävare, vältar, dumprar mm anpassade för svenska marknaden. Vi hyr även ut redskap till entreprenadmaskiner.

Vill du i stället köpa en maskin så kan vi erbjuda ett flertal begagnade maskiner i olika prisklasser. I vår moderna verkstad kontrollerar och iordningställer vi dom så att de motsvarar och överträffar dina förväntningar. Vi hjälper dig sedan med finansiering oavsett om det gäller avbetalning, leasing eller hyrköp.

Företagsbeskrivning

Arema Rental AB är grundat 2001 och är ett av de ledande uthyrningsbolagen i Mälardalen när det gäller uthyrning av större entreprenadmaskiner utan förare. Arema Rental har tre affärsområden: uthyrning, service och försäljning av begagnade maskiner och redskap. Vi är en liten men drivande organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. Idag är vi 9 anställda men vi har mycket tydliga tillväxtplaner. Vi ligger belägna i nya fräscha lokaler i Rosersbergs industriområde, endast 20 min från Stockholm och 25 min från Uppsala. Där finns kontor och verkstad med tvätthall samt en slangverkstad för tillverkning av hydraulslang.